Beste OSCD'ers,

Helaas gaan de geplande Paas -Todi -Bevrijdings, en Hemelse duik niet door. Maar wij als evenementen commissie gaan natuurlijk niet bij de pakken neer zitten. We hebben een Quarantaine loterij bedacht. Een lot kost €1.50 en wij gaan op Bevrijdingsdag om 20.00 de winnaars bekend maken. Voor iedereen die een lot koopt doen we een kaartje in een bak en na flink husselen trekken we dan voor verschillende prijzen een lootje uit de bak. Hoe meer loten je koopt: Hoe meer kans dat je naam wordt getrokken. Natuurlijk zorgen wij voor fantastische prijzen, er zijn verschillende quarantaine pakketten te winnen om de dagen thuis mee door te komen! Koop voor 30 april één of meerdere loten via een appje bij Evelien 06-13201163 Je krijgt dan een tikkie of een rekeningnummer om de loten te betalen. Heel veel succes en zorg goed voor jezelf en elkaar 🍀 Tamara, Maria en Evelien

Heb je zelf nieuws of foto's welke je graag op de site zou wilen delen?

Neem dan contact op met de webmasters
 

webmaster@oscd.nl

 SEARCH BY TAGS: 
Er zijn nog geen tags.

Onderwater Sport Club Dordrecht

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon