ONDERWATERHOCKEY JEUGD

Onderwater hockey Dordrecht

Onderwaterhockey is een sport die zich op de zwembadbodem afspeelt waarbij, in plaats van met een bal, met een puck wordt gespeeld. Om onderwaterhockey te kunnen spelen heb je een snorkel, duikbril, vinnen en een stick met handschoen nodig.

Omdat de puck over de zwembadbodem wordt gespeeld moet je onder water zwemmen en je adem inhouden. Dat vraagt het wel wat van je conditie en uithoudingsvermogen maar door training kun je dat makkelijk leren. Het is best wel een beetje stoere sport omdat je snel, behendig en een goede volhouder moet zijn.

Ben jij zo'n stoere meid of jongen en tussen de 10 en 17 jaar dan ben je van harte welkom om mee te doen aan onze jeugdtrainingen en wedstrijden voor de jeugd onderwaterhockey. Deze staan onder leiding van onze ervaren jeugdtrainers die het gehele jaar door op een speelse wijze conditietraining, techniektraining en wedstrijdjes verzorgen.

Naast de trainingen wordt er aan ca. vijf tot zes toernooien per jaar meegedaan en organiseren we zelf ook één keer per jaar ons jeugd onderwaterhockey pannenkoekentoernooi.

Wil je ook eens een keer meedoen of ben je gewoon geïnteresseerd, vraag dan om een gratis proeftraining, zodat je zelf kunt ervaren wat een leuke sport dit is.

Voor meer informatie kun je bij de desbetreffende trainers terecht of stuur een mailtje naar: jeugd-owh@oscd.nl