JEUGD DUIK OPLEIDING

ScubaDoe.

Snorkelen & duiken, ook voor de jeugd.

Bij OSCD kan je Jeugdsnorkelen en een jeugd duikopleiding volgen.

Snorkelen van 10 tot 14 jaar

Je leert hier o.a. met vinnen zwemmen, snorkelen, duikbril klaren, hoekduiken maken, bepaalde sprongen vanaf de kant maken, buddy vervoer en nog veel meer.

Jeugdduiken van 12 t/m 14 jaar

Met perslucht ga je leren hoe je een automaat en een fles op je trimvest moet monteren, hoe je onderwater kan ademen door die automaat en ga je ook allerlei oefeningen doen. Ook hoort hier een stukje theorie bij dat veelal tijdens de les wordt gegeven.

Probeer dit maar eens
Hem lukt het wel
Vest uitdoen onderwater

Ben je enthousiast geworden en denk je: “dit is wat voor mij” dan kom je gewoon langs om een gratis proefles mee te doen. Als je meer informatie wilt dan neem je contact op met de jeugdcoördinator van OSCD: jeugd-duiken@oscd.nl.

De lessen vinden plaats op woensdagavond van 19.30 tot 20.30 uur in het wedstrijdbad van de Sportboulevard in Dordrecht.

Nog meer informatie vind je op de NOB ScubaDoe website.

Maandcontributie
Jeugdlid   € 19,50

Hiernaast betaal je maandelijks contributie aan de vereniging en jaarlijks contributie aan de NOB (Nederlandse Onderwatersport Bond).

Bij de scubadoe leren we allemaal leuke dingen. Ik begon met snorkelen, maar inmiddels ben ik 14 jaar en mag ik meedoen met de duikles. Echt super gaaf!

Arie

ScubaDoe

We nodigen je uit om een keertje mee te trainen.

Je bent altijd welkom op de woensdag en vrijdag avond in ons clubhuis.
1e etage in de Sportboulevard Dordrecht.